SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Gymnastikförening
Gymnastik Parkour Barngympa

Välkommen till Leksands Gymnastikförening!

Vad kul att du hittat till våran hemsida.

 
Leksands Gymnastikförening erbjuder barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar att utöva den fantastiska träningsformen gymnastik. I vår förening finns Barn och Vuxen grupper, AG (artistisk gymnastik) grupper samt Parkour. I Barn och Vuxen grupperna får våra yngsta gymnaster kontakt med gymnastik, motion och rörelse tillsammans med en vuxen. Gymnaster som tränar i AG grupperna får möjligheten att utöva en mer utvecklad träningsform där gymnasten får träna samt tävla utifrån sin egen förmåga och ålder. Här tränar och tävlar gymnasterna i de fyra grenarna; hopp, barr, bom och fristående. I vår förening finns även möjligheten att utöva parkour, en fransk förkortning på ett uttryck som betyder konsten att röra sig. I denna träningsform är syftet att ta sig förbi hinder i diverse miljöer på ett smidigt, kontrollerat och snabbt sätt med endast kroppen som hjälpmedel. Parkour är inte tävlingsinriktat utan här tränar man utifrån sina egna förutsättningar. 
 
Vill du eller ert barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Tävlingsdags! 🤸‍♀️🤸
2024-04-19 16:00
Varmt välkomna till Sparbankskampen på lördag!
 
Vi är stolta över att fortsätta slå rekord i antal anmälningar till vår klubbtävling, Sparbankskampen. För att möjliggöra en smidig tävling med så många deltagare, har vi valt att dela upp dagen i två pass.
 
Program för dagen:
 
Förmiddagen: Tävlingen startar kl. 10.30 med deltagare från steg 0 och 1.
Eftermiddagen: Tävlingen startar kl. 13.30 för steg 1-5.
Startlistor kommer att vara uppsatta väl synliga i hallen, så att ni enkelt kan följa när era gymnaster tävlar.
 
Som en speciell överraskning kommer vår tidigare gymnast Wilma Amberntson att utföra ett fristående uppträdande både under förmiddagen och eftermiddagen. Wilma har fortsatt utvecklat sina gymnastiska färdigheter under sin tid med Uppsala GCF och är redo att visa upp sina nya konster för er.
 
Kom och upplev en fantastisk gympalördag och heja fram våra talangfulla gymnaster. Vi ser fram emot en inspirerande och spännande tävlingsdag.
Vi ses där!
Terminstart v.4
2024-01-11 17:40

Hej alla fantastiska medlemmar och gymnastikentusiaster! ⭐

Vår engagerade kommitté kommer att träffas nu i helgen för att planera och förbereda allt inför vårterminen. Vi är lika ivriga som ni är att komma igång och gympa igen! Men vi ber om lite tålamod – det är snart dags! Bakom kulisserna jobbar vi hårt för att säkerställa att vårterminen ska bli toppen.

 

Håll utkik i er inkorg! Välkomstbrev och detaljerat faktabrev kommer att skickas ut inom kort. Dessa brev kommer att innehålla all viktig information ni behöver inför terminsstarten.

 

Terminsstart: Märk era kalendrar! Vi ser fram emot att välkomna våra gymnaster tillbaka till vecka 4, vilket gäller för samtliga grupper.

 

Vi hoppas också att kunna välkomna fler nya gymnaster till vår fantastiska förening. Info om ni fått en plats kommer. 

Tack för ert stöd och ert tålamod. Vi ses snart i hallen! 🎉

 

Med vänliga hälsningar, Leksands Gymnastikförening

Sparbankskampen 2023
2023-11-08 16:44
Nu på lördag är det dags för klubbtävling igen 🤸
Under vår tävling Sparbankskampen tävlar alla gymnaster på Svenska Stegserierna steg 1–10 samt vår förenings förenklade serie ”nollan” där alla som ställer upp i
tävlingen får medalj.🥇 Tävlingen är uppdelad i förmiddag och eftermiddag då hela 90 gymnaster ska tävla och visa upp sig under hela dagen.
 
Ta gärna med er släktingar och vänner och heja på alla våra fantastiska gymnaster.
Vi ses!
Terminstart
2023-09-03 13:39

Kära gymnastikentusiaster,

 

Vi är överväldigade av den stora entusiasmen och det höga intresset för att delta i våra gymnastikgrupper. Det är fantastiskt att se så många av er vilja vara en del av Leksands Gymnastikförening!

 

Till er som inte fått någon Mail angående terminstart måste vi tyvärr meddela att ni inte blivit tilldelad en grupp denna termin. Det betyder att ni fortfarande står i vår kö. 


Tack för ert engagemang och ert intresse för gymnastik!

Med vänliga hälsningar,

Leksands gymnastikförening 

 

📢 Viktig Meddelande: Osäkerhet kring Parkourverksamheten i höst 🤸‍♂ʊ
2023-08-21 19:17

Som ni vet så befinner vi oss i en dilemma som kan komma att påverka möjligheten att fortsätta parkourverksamheten som planerat i höst, nämligen brist på ledare.
Vi arbetar intensivt för att hitta lösningar och söka efter potentiella ledare.

Vi förstår att många av er ser fram emot höstterminen och vi delar er entusiasm. Vi ber om er förståelse och tålamod medan vi arbetar med att finna en lösning.
Ert stöd och engagemang betyder oerhört mycket för oss, och vi lovar att hålla er uppdaterade om situationen och eventuella framsteg.

Vi är öppna för samtal och idéer från er. Är någon intresserad av att bli ledare så finns det möjlighet att gå utbildningar via Svenska Gymnastikförbundet redan i höst.
Tillsammans är vi starka, och vi hoppas kunna hitta en väg framåt som gör det möjligt för oss att fortsätta dela glädjen i parkour.

Tack för ert förståelse och stöd.

Med hopp om att hitta en lösning,
Leksands Gymnastikförening

#ParkourGemmenskap #Utmaningar #Ledarbrist #HöstTermin #HållUtkik #ParkourPassion

 
Sponsorer