SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands GF
Gymnastik Parkour Barngympa

Välkommen till Leksands Gymnastikförening!

Vad kul att du hittat till våran hemsida.

 
Leksands Gymnastikförening erbjuder barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar att utöva den fantastiska träningsformen gymnastik. I vår förening finns Barn och Vuxen grupper, AG (artistisk gymnastik) grupper samt Parkour. I Barn och Vuxen grupperna får våra yngsta gymnaster kontakt med gymnastik, motion och rörelse tillsammans med en vuxen. Gymnaster som tränar i AG grupperna får möjligheten att utöva en mer utvecklad träningsform där gymnasten får träna samt tävla utifrån sin egen förmåga och ålder. Här tränar och tävlar gymnasterna i de fyra grenarna; hopp, barr, bom och fristående. I vår förening finns även möjligheten att utöva parkour, en fransk förkortning på ett uttryck som betyder konsten att röra sig. I denna träningsform är syftet att ta sig förbi hinder i diverse miljöer på ett smidigt, kontrollerat och snabbt sätt med endast kroppen som hjälpmedel. Parkour är inte tävlingsinriktat utan här tränar man utifrån sina egna förutsättningar. 
 
Vill du eller ert barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Sparbankskampen 2023
2023-11-08 16:44
Nu på lördag är det dags för klubbtävling igen 🤸
Under vår tävling Sparbankskampen tävlar alla gymnaster på Svenska Stegserierna steg 1–10 samt vår förenings förenklade serie ”nollan” där alla som ställer upp i
tävlingen får medalj.🥇 Tävlingen är uppdelad i förmiddag och eftermiddag då hela 90 gymnaster ska tävla och visa upp sig under hela dagen.
 
Ta gärna med er släktingar och vänner och heja på alla våra fantastiska gymnaster.
Vi ses!
Terminstart
2023-09-03 13:39

Kära gymnastikentusiaster,

 

Vi är överväldigade av den stora entusiasmen och det höga intresset för att delta i våra gymnastikgrupper. Det är fantastiskt att se så många av er vilja vara en del av Leksands Gymnastikförening!

 

Till er som inte fått någon Mail angående terminstart måste vi tyvärr meddela att ni inte blivit tilldelad en grupp denna termin. Det betyder att ni fortfarande står i vår kö. 


Tack för ert engagemang och ert intresse för gymnastik!

Med vänliga hälsningar,

Leksands gymnastikförening 

 

📢 Viktig Meddelande: Osäkerhet kring Parkourverksamheten i höst 🤸‍♂ʊ
2023-08-21 19:17

Som ni vet så befinner vi oss i en dilemma som kan komma att påverka möjligheten att fortsätta parkourverksamheten som planerat i höst, nämligen brist på ledare.
Vi arbetar intensivt för att hitta lösningar och söka efter potentiella ledare.

Vi förstår att många av er ser fram emot höstterminen och vi delar er entusiasm. Vi ber om er förståelse och tålamod medan vi arbetar med att finna en lösning.
Ert stöd och engagemang betyder oerhört mycket för oss, och vi lovar att hålla er uppdaterade om situationen och eventuella framsteg.

Vi är öppna för samtal och idéer från er. Är någon intresserad av att bli ledare så finns det möjlighet att gå utbildningar via Svenska Gymnastikförbundet redan i höst.
Tillsammans är vi starka, och vi hoppas kunna hitta en väg framåt som gör det möjligt för oss att fortsätta dela glädjen i parkour.

Tack för ert förståelse och stöd.

Med hopp om att hitta en lösning,
Leksands Gymnastikförening

#ParkourGemmenskap #Utmaningar #Ledarbrist #HöstTermin #HållUtkik #ParkourPassion

Snart dags för terminstart!
2023-08-06 15:01

Hej gymnastikentusiaster!

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar fylld med glädje och äventyr. Nu när terminstarten närmar sig, vill vi ta tillfället i akt att tacka er alla för det otroliga intresset ni visat för vår gymnastikverksamhet!

 

Under denna månad jobbar vi hårt för att färdigställa grupperna och planera för den kommande terminen. I slutet av augusti kommer vi att ha all information på plats och då kommer vi att skicka ut ett mail till er alla med viktig information om terminen.

För er som ännu inte anmält ert barn till gymnastiken men som vill testa på den spännande världen av gymnastik, tveka inte att ställa ert barn i kö. Vi välkomnar alla barn, oavsett tidigare erfarenhet, att vara med och dela glädjen i att utforska gymnastikens magiska värld.

Men det är inte bara barn som kan få uppleva gymnastikens roliga och utmanande moment! Vi har också en vuxengrupp där vuxna är hjärtligt välkomna att testa på gymnastik, oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av gymnastik sedan tidigare.

 

Vi ser fram emot att träffa er alla inom kort och kicka igång ännu en givande termin.

Ha en underbar fortsättning på sommaren, och ladda upp för en spännande gymnastikhöst!

Hälsningar, Leksands Gymnastikförening

 

#GymnastikTermin #Terminstart #GymnastikGlädje #GymnastikFörAlla #AnmälDittBarn #GymnastikÄventyr #Vuxengrupp #GymnastikFörVuxna

Sommarlov
2023-05-22 21:58
Då var vecka 20 passerad och alla grupper har haft terminsavslut🤸🏼‍♀️ Tack till er alla fantastiska gymnaster, ledare och föräldrar för denna termin.
 
Hoppas ni får ett härligt sommarlov med sol, bad och många skratt☀️
 
Vi ses snart igen❤️
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Nyheter från våra grupper
Parkour C, 21/01 14:36 
Parkour B, 21/01 14:35 
Grund Mix 18, 21/01 13:58 
Grund Yngre , 21/01 13:56 
Team 19 Vuxen/Barn, 21/01 13:19 
Bas Yngre A, 21/01 11:53 
 
Sponsorer