SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Gymnastikförening
Gymnastik Parkour Barngympa

AG Träning

I AG Träning tränar gymnasten kvinnlig artistisk gymnastik på redskapen, hopp, barr, bom och fristående samt trampolin. Träningen ska vara väl sammansatt och ge rätt förutsättningar för att gymnasten ska klara av de övningar som ingår i steg 3-4 enligt Svenska Stegserierna. I AG- träning tränar gymnasten 2h/ 2 ggr i veckan. Innan gymnasten börjar i AG träning ska gymnasten ha tillräckliga förkunskaper motsvarande steg 1-2 enligt Svenska Stegserierna.

 

Det finns inga krav att gymnasten ska tävla men har möjlighet att tävla på föreningens klubbtävlingar en gång per termin.

 

I den här gruppen krävs ett högre föräldraengagemang än i Bas. Som förälder ska man städa hallen 1-2 gånger per termin. När man städar ska man även vara "vuxen i hallen", vilket innebär att man är på plats under träningspasset, samt att man tar kontakt med ledare för att bekräfta att man finns tillgänglig i hallen. Man ska även delta i föreningens försäljning och andra inkomstbringande aktiviteter, men också hjälpa till att arrangera klubbtävlingen Sparbankskampen en gång per termin samt delta i en arbetsgrupp. Föräldraengagemanget är en förutsättning för föreningens verksamhet. 

 

Terminskostnad: 1800kr 

+ licens 180kr och medlemsavgift 150kr/år och familj.

VT19
2021-01-20 21:28
Hej alla gymnaster och föräldrar!
Terminstart v.4 Onsdag 18.00 - 20.00. Tänk på att nu med Covid-19 ska gymnasten komma ombytt och klar tidigast 10 min innan träning, glöm inte att även tvätta händerna innan träningen. Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom och stanna hemma minst 48 h efter sjukdom enligt riktlinjer för Covid.
 
Sponsorer