SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Gymnastikförening
Gymnastik Parkour Barngympa

Bas

I Bas-grupperna tränar gymnasten kvinnlig artistisk gymnastik på redskapen, hopp, barr, bom och fristående samt trampolin. Träningarna är väl sammansatt och ger rätt förutsättningar för att gymnasten ska klara av de övningar som ingår i steg 1-2 enligt Svenska Stegserierna. I Bas tränar gymnasten 1,5 h / 1 gång i veckan. Det finns inga krav att gymnasten ska tävla men har möjlighet att tävla på föreningens klubbtävling som hålls en gång per termin. 

 

Vid terminsstarterna erbjuds gymnaster från Grundgrupperna plats i Basgruppen beroende på kunskapsnivå och lediga platser.

 

Föräldraengagemang: Som förälder ska man vara med på 1-2 städtillfällen per termin. När man städar ska man även vara "vuxen i hallen", vilket innebär att man ska vara på plats under träningspasset, samt att man tar kontakt med ledare för att bekräfta att man finns tillgänglig i hallen ifall något händer. Man ska även delta i föreningens försäljning och andra inkomstbringande aktiviteter som sker 1 gång per termin. 

 

Terminskostnad: 1050kr/termin
+ licens 150kr/år och medlemsavgift 150kr/familj och år. 

 
Sponsorer