SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Gymnastikförening
Gymnastik Parkour Barngympa

AG Tävling

I AG Tävling tränar gymnasten kvinnlig artistisk gymnastik på redskapen, hopp, barr, bom och fristående samt trampolin. Träningen ska vara väl sammansatt och ge rätt förutsättningar för att gymnasten ska klara av de övningar som ingår i steg 4 och uppåt enligt Svenska Stegserierna. Gymnasten tränar 3 ggr i veckan 3 + 2,5 + 3 h. Innan gymnasten börjar i AG Tävling ska gymnasten ha tillräckliga förkunskaper motsvarande steg 3-4 enligt Svenska Stegserierna.

 

I den här gruppen tävlar gymnasten på föreningens klubbtävlingar en gång per termin, föreningens inbjudningstävlingar; Snöstjärnan på hösten och Vårdroppen på våren, samt andra inbjudningstävlingar i regionen.

 

I den här gruppen krävs ett högre föräldraengagemang än i AG Träning. Här ska föräldrar vara med och städa hallen 1-2 gånger per termin. Som förälder ska man även delta i föreningens försäljning och andra inkomstbringande aktiviteter. Man ska även vara med och arrangera en inbjudningstävling en gång per termin och delta i en arbetsgrupp. Föräldraengagemang ger en förutsättning för föreningens verksamhet. 

 

Terminskostnad: 2000kr 

+ licens 180kr och medlemsavgift 150kr/år och familj.

 

 
Sponsorer