SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands GF
Gymnastik Parkour Barngympa

Välkommen till Leksands Gymnastikförening!

Vad kul att du hittat till våran hemsida.

 
Leksands Gymnastikförening erbjuder barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar att utöva den fantastiska träningsformen gymnastik. I vår förening finns Barn och Vuxen grupper, AG (artistisk gymnastik) grupper samt Parkour. I Barn och Vuxen grupperna får våra yngsta gymnaster kontakt med gymnastik, motion och rörelse tillsammans med en vuxen. Gymnaster som tränar i AG grupperna får möjligheten att utöva en mer utvecklad träningsform där gymnasten får träna samt tävla utifrån sin egen förmåga och ålder. Här tränar och tävlar gymnasterna i de fyra grenarna; hopp, barr, bom och fristående. I vår förening finns även möjligheten att utöva parkour, en fransk förkortning på ett uttryck som betyder konsten att röra sig. I denna träningsform är syftet att ta sig förbi hinder i diverse miljöer på ett smidigt, kontrollerat och snabbt sätt med endast kroppen som hjälpmedel. Parkour är inte tävlingsinriktat utan här tränar man utifrån sina egna förutsättningar. 
 
Vill du eller ert barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Vårterminen 2021
2021-01-21 14:59

Hej alla gymnaster, parkourare och föräldrar!


Under denna rådande pandemi har Leksands Gymnastikförening beslutat även denna termin endast ha; Bas Yngre, Bas Mellan, Bas Äldre A+B, AG träning, AG tävling och Parkour A som aktiva grupper under vårterminen 2021. Styrelsen har i samband med de riktlinjer som finns beslutat att ett begränsat antal gymnaster/parkourare får träna i varje grupp där de som erbjudits en plats har blivit kontaktad via mail. 


Om ditt barn är intresserad av att börja i någon av alla våra grupper så rekommenderar vi att ni anmäler hen till vår köanmälan och så håller vi tummarna att det ser bättre ut med Covid-19 till höstterminen och ditt barn kan vara med då.

Vårterminen avslutas!
2020-04-05 22:49
Godkväll aktiva medlemmar, ledare och föräldrar i Leksands gymnastikförening!

Det är oroliga tider i världen och vi har varit tacksamma att vi kunnat köra på med gymnastiken så pass länge på terminen. Nu har Svenska gymnastikförbundet uppdaterat sina riktlinjer och från och med nu så är ej närkontakt tillåten och med andra ord får gymnasterna  ej "passas" i övningarna. Då det inte är aktuellt att tumma på säkerheten har styrelse och kommitté ikväll beslutat att vårterminen avslutas från och med måndag 6/4-2020.

Var rädda om er! 
Vänliga hälsningar 
Veronica, Sofia, Kristina, Linda, Petra, Ellinor, Alexandra, Linn och Annika

Verksamheten fortsätter. (uppdaterad 200320)
2020-03-30 14:42
Leksands Gymnastikförenings verksamhet fortsätter idag som vanligt, vi följer förbundets riktlinjer varje dag.

Vi ber dock att var och en visar extra hänsyn och stannar hemma vid minsta förkylningssymptom.

För att ytterligare värna om verksamheten och samtidigt följa de nya riktlinjerna om 50 personer, ser föreningen gärna att ni föräldrar som har era barn i verksamheten och nödvändigtvis inte behöver uppehålla er i våra lokaler hämtar och lämnar utanför.

Se även till att ert barn har vattenflaska med för att undvika köer med hämtning av vatten i köket.
Med vänlig hälsning

Styrelse och kommitté.
FÖRÄLDRAMÖTE 12/1-2020 kl. 17.00
2020-01-06 15:27
Leksands Gymnastikförening
kallar er föräldrar till möte inför vårterminen 2020!

SÖNDAG 12/1-2020 
KL. 17.00-19.00
SPARBANKSHALLEN

# Information om vår verksamhet.
#Presentation av styrelse och kommite.
#Målet med föräldramötet är att vi ska lära känna varandra och att ni ska få den information ni behöver.
# Efter inledande punkter kommer specifik information för respektive grupp.

VI SES I SPARBANKSHALLEN!!
Slott
2019-12-05 08:54
Styrka, samarbete, koordination, krypa in och klättra ur mm - allt detta tränar vi på när vi bygger slott - ÄNTLIGEN efter att ha längtat en hel termin. 
Nyheter från våra grupper
Parkour C, 21/01 14:36 
Parkour B, 21/01 14:35 
Grund Mix, 21/01 13:58 
Grund Flickor Yngre B, 21/01 13:57 
Grund Flickor Yngre A, 21/01 13:56 
Grund Flickor Mellan, 21/01 13:54 
 
Sponsorer