Hoppa till sidans innehåll
Gymmix box

Gymmix


Gymmix Gruppträning

 

Det är roligt med rörelse och motion, det sätter igång blodcirkulationen, hjärtat får arbeta och tankeverksamheten blir bättre. Du orkar mycket mer när du motionerar. Gympa är en omväxlande träningsform som passar både nybörjare och träningsvana. Den skiljer sig från aerobics genom sina tre konditionshöjande pulstoppar. Däremellan tränas styrka, då pulsen går ner något. Passen består av uppvärmning, kondition, koordination, styrka, rörlighet, avslappning och stretch. Dessa sju moment ingår alltid oavsett nivå. Musiken är varierad.

 

EFIT

EFIT står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning och är ett kul och inspirerande sätt att få en varierad styrke- och konditionsträning. Passet anpassas efter ålder, förutsättningar och ambitionsnivå. EFIT är inspererad av den amerikanska träningsformen CrossFit

 

Gymmix Medel

Ett välbalanserat och roligt medelpass med musiken som "redskap". Rörelseglädje genomsyrar detta pass som vänder sig till dig som är något träningsvan. I passet varvas omväxlande kondition, styrka, rörlighet och koordination. Våra medelpassgrupper varieras från medel till medel +.

 

Gymmix Stationer

Vi värmer upp till medryckande musik med finurliga byten i karaktär och musik. Därefter kör vi ett konditions- och styrkepass i olika stationer. Här använder vi redskap, såsom hantlar, gummiband, järnstänger, ribbstol, bänkar och den egna kroppen som motvikt. Det blir precis så "jobbigt" som DU vill. Dessa pass innehåller inte så mycket koordination. Men "rackarns" mycket styrka...
Go! Go! Go!

 

Gymmix Lätt

Vänder sig till dig som vill gympa i ett lugnare tempo eller till dig som är nybörjare och behöver komma igång med en mjuk start. Passet innehåller övervägande styrke- och rörlighetsträning men varvas också med pulshöjande steg och lätt löpning. Passet innehåller inga hopp.

 

Gymmix Senior

Ett lugnare pass för äldre, både vad det gäller rörelser och musik. Passet innehåller en kombination av rörelseträning och styrkeövningar. I detta pass har vi hoppat över hoppen och kör enbart pulshöjande steg till härlig medryckande musik.

 

Varmt välkommen!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:54

Postadress:
Leksands GF - Gymnastik
Box 5
79321 Leksand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link